MY STUFF
Velkommen til min side // Her kan du følge med i dit medlemskab // Velkommen til min side // Her kan du følge med i dit medlemskab //

Mistet din adgangskode? Indtast venligst dit brugernavn eller e-mailadresse. Du vil via e-mail modtage et link til at oprette en ny adgangskode.

Ofte stillede spørgsmål

Når din internetforbindelse er nede.

Det behøver du ikke! Du kan afspille videoer på alle typer computere og smartphones, du kan caste til dit tv eller bruge en iPad, hvis du har sådan en.

Der kommer nye videoer hver uge! Antallet varierer fra uge til uge fra minimum to til max ti videoer. Vi lover, at der er masser af timer at tage.

Muligvis… Har du nogle gode ideer og bud så send os gerne en mail. Måske du selv er en kommende stjerne der venter på at blive opdaget?

Du kan spole frem og tilbage, skifte vinkel, justere hastighed og selv bestemme hvor lang tid du bruger på en time.

Det er vi kede af! Prøv at genindlæse siden, tjek at din internetforbindelse virker – eller kast din computer ud af vinduet. Du kan også ringe på 26374119 inden du koger over..

Det må du gerne, men det er kun muligt at være online på én bruger ad gangen, så invitér vennerne med hjem til en fælles danse session, eller fortæl dem, at de skal få deres eget medlemskab, så du kan logge ind hvis andre bruger dit.

Når du har optaget en dansevideo, så post den på instagram, tag @jumpoffstudio eller send den direkte til mathias@jumpoff.dk

JA! Som medlem får du en gratis workshop om året og medlemsrabat på en række andre. Vi glæder os til at se jer rundt omkring i Danmark!

Helt korrekt, det er både en større skærm, bedre lyd og kapitlerne spiller max – vi anbefaler at tage timer via en computer eller caste til dit fjernsyn.

Har du gode ideer, tips, ris eller ros så hører vi det gerne fra dig – send alle dine tanker til mathias@jumpoff.dk