Info
filosofi // hvorfor // tankerne bag // leg // bevægelsesglæde // fællesskab // chill // show // share
tankerne bag
JUMPOFF STUDIO er et online danseunivers - lavet af kærlighed til dansen til alle dansere hvor som helst, når som helst. You’re the boss!
Et par kliks væk kan du tage både workshops, teknikker, grooves, challenges og se talks, tips og Behind The scenes Episoder. 
Du får +220 videoer pr. sæson, og der kommer nye videoer ud hver uge! Du kan nemt tilgå dine timer og undervisere på hjemmesiden, du kan skifte vinkler i timerne, spole frem/tilbage og justere hastigheden – og du kan danse lige hvor det er fedest for dig. 
 
JUMPOFF er for både nybegyndere, spirende talenter og professionelle. Her er der rum og timer for alle dansere på alle tider i døgnet – og du kan altid tage dine undervisere med på farten. Vi er med dig hvert skridt i din individuelle danserejse, men fælles om vores passion og vores dansestudie.
HOLDET BAG
Udover 13 fantastiske undervisere, dedikerede assistenter, filmfolk og producere består JUMPOFF STUDIO af Mathias Bertelsen, Malthe Hahn, Jesper Bertelsen, Rene Duus og Thomas Bendorff.  De fem skabere besidder forskellige kompetence sæt – men fælles for holdet er deres passion for bevægelse og lysten til at skabe Danmark fedeste danseunivers! Professionelt har holdet stor erfaring inden for den professionelle dansebranche, show produktion, film og web produktion – det skulle gerne komme til udtryk i de mange hundrede, top professionelle videoer der er filmet til studiet. 
 
 
Visionen er, nemlig at facilitere undervisning af højeste kvalitet –  med undervisere man sjældent har mulighed for at danse med. 
 
Formålet er at give dansere mulighed for at træne og lege, i et inspirerende og kompetencegivende univers når og hvor det passer danseren bedst. Det giver rig mulighed for at dygtiggøre sig, at blive udfordret, inspireret, underholdt og holde nysgerrigheden og danseglæden i live – eksempelvis når danseskolerne er lukket, når man er på ferie, eller bare ikke kan få nok dans i hverdagen!
 
Vi elsker dans og vi elsker at lege – JUMPOFF er lavet til dig, fra os til jer. 
 
Vi håber i vil lege med.
← Mathias Bertelsen
Ofte stillede spørgsmål

Når din internetforbindelse er nede.

Det behøver du ikke! Du kan afspille videoer på alle typer computere og smartphones, du kan caste til dit tv eller bruge en iPad, hvis du har sådan en.

Der kommer nye videoer hver uge! Antallet varierer fra uge til uge fra minimum to til max ti videoer. Vi lover, at der er masser af timer at tage.

Muligvis… Har du nogle gode ideer og bud så send os gerne en mail. Måske du selv er en kommende stjerne der venter på at blive opdaget?

Du kan spole frem og tilbage, skifte vinkel, justere hastighed og selv bestemme hvor lang tid du bruger på en time.

Det er vi kede af! Prøv at genindlæse siden, tjek at din internetforbindelse virker – eller kast din computer ud af vinduet. Du kan også ringe på 26374119 inden du koger over..

Det må du gerne, men det er kun muligt at være online på én bruger ad gangen, så invitér vennerne med hjem til en fælles danse session, eller fortæl dem, at de skal få deres eget medlemskab, så du kan logge ind hvis andre bruger dit.

Når du har optaget en dansevideo, så post den på instagram, tag @jumpoffstudio eller send den direkte til mathias@jumpoff.dk

JA! Som medlem får du en gratis workshop om året og medlemsrabat på en række andre. Vi glæder os til at se jer rundt omkring i Danmark!

Helt korrekt, det er både en større skærm, bedre lyd og kapitlerne spiller max – vi anbefaler at tage timer via en computer eller caste til dit fjernsyn.

Har du gode ideer, tips, ris eller ros så hører vi det gerne fra dig – send alle dine tanker til mathias@jumpoff.dk